Over ons

Wat is Daystunt?

Elke dag een verrassing en de beste deals! Daystunt.com biedt sinds 2009 elke dag de leukste dingen aan met gigantische korting. Wij zoeken constant naar nieuwe, nuttige, leuke maar soms ook totaal overbodige producten en gadgets. Wees er snel bij want de deals wisselen snel en de voorraad is beperkt. Het kan maar zo zijn dat je te laat bent omdat een deal is uitverkocht of inmiddels verwisseld is met een nieuwe deal! Het zijn de snelle beslissers die profiteren van de beste aanbiedingen.

Hoe werkt Daystunt?

Daystunt heeft veel bezoekers. Als er veel mensen meedoen aan de dagelijkse deals van Daystunt hebben we inkoopkracht! Dan kunnen we elke keer bij groothandels en fabrikanten de scherpste deal neerleggen. Dat betekent dat wij in één keer een grotere hoeveelheid verkopen voor een lagere prijs. De beste deal realiseren voor onze leden, dat is onze sport!

Je ziet iets dat je graag wilt hebben en dat koop je vervolgens. Per e-mail krijg je bericht van jouw bestelling en bij het product zelf zie je de geschatte levertijd. Daarnaast ontvang je ook jouw factuur per e-mail. Maar uiteraard sturen wij jou ook een mail met de Track en Trace code van jouw bestelling. Zo kun je zelf kijken waar jouw pakket zich bevindt en het exacte bezorgmoment. Voor onze vaste leden hebben we regelmatig speciale acties en korting codes.

Mis niets en schrijf je snel in voor onze email nieuwsbrief!

Volg ons op social media